Features

Maak en verzend op zeer eenvoudige wijze zonder enige html kennis een nieuwbrief met nieuws uit verschillende bronnen (rss feeds) of zelfs van uw eigen webshop door te selecteren.

Drag & drop

Met de content manager kan eenvoudig een nieuwsbrief worden samengesteld door de content blokken er simpel weg in te slepen en te vullen met afbeeldingen of teksten.

DragAndDrop

Nieuwsbrief opmaken

Nadat je met content-blokken jouw layout bepaald hebt kan je de mailing vullen door op de onderdelen te klikken. Elk onderdeel laat de bij behorende functionaliteiten zien zoals de tekst editor, nieuwsbank, image selector, image editor, buttons en lijnen. Deze worden dan automatisch in de nieuwsbrief geplaatst.

Nieuwsartikelen toevoegen

Door het “news” blokje aan je layout toe te voegen krijg je de unieke mogelijkheid om nieuws uit de nieuwsdatabank te selecteren. In de nieuwsdatabank “bizznieuws” zijn meer dan 1.000.000 artikelen beschikbaar waar uit je kan kiezen. Dus geen gedoe met knippen en plakken meer.

Tekst editor

Je kan natuurlijk ook zelf teksten plaatsen met de tekst editor, je hoeft hier verder geen stijlen aan toe te voegen want bij opmaak regel je dat voor je hele mail. Dat maakt het makkelijk en voorkomt dat er verschillende stijlen door elkaar heen worden gebruikt.

Klantbeheer

In klantbeheer heeft u de mogelijkheid om:

 • circle
  een klant aan te maken, wijzigen, verwijderen
 • circle
  klantgroepen aan te maken, wijzigen, verwijderen
 • circle
  klanten te importeren met import wizard
 • circle
  klanten te exporteren

Nieuws bronnen met RSS

Wil je van een website of webshop de nieuwsartikelen gebruiken dan kan je dit met de unieke RSS integratie doen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om meerdere soorten bronnen toe te voegen. Je hoeft dit maar eenmalig in te stellen en dan kan je geheel automatische met de content selector elk gewenst artikel opnemen in je nieuwsbrief. Zo kan je dus heel gemakkelijk een nieuwsbrief maken met aanbiedingen die in je webshop staan.

MyFeeds

Automatische lees meer pagina

Korte teksten worden beter gelezen dat weten we uit de statistieken en het maakt de nieuwsbrief beter leesbaar. Er wordt een automatisch lees meer pagina gegenereerd. De applicatie voegt een link of een button toe aan uw nieuwsbrief, het aantal karakters waarna de link getoond moet worden is in te stellen.

Segmentatie

Je kunt gemakkelijk klanten onderverdelen in klantgroepen waardoor je klant segmentaties kan uitvoeren. Hoe beter je dit doet hoe beter je mail overkomt.

Webtrace

In de campagne is Google Analytics te koppelen waardoor de unieke mogelijk ontstaat om je relaties die via je nieuwsbrief naar je website gaan te volgen. Je kan zien wie, wanneer, hoelang op welke pagina geweest is. En dat is interessante sales informatie.

Portal applicatie

Wil je jouw klanten geheel in eigen stijl bedienen dan kan je dit doen met de portal functie. De portal heeft één of meer accounts die mailings gemaakt in de portal kunnen overnemen terwijl de eigen identiteit behouden blijft. Deze functie is zeer geschikt in de situatie van hoofdkantoor met nevenkantoren/ agenten die mailings willen voorbereiden.

Social media

Met behulp van een handige functie kun je een artikel door je klanten eenvoudig laten delen met Twitter, Facebook of LinkedIn. Dit kan je bereik van je nieuwsbrief enorm vergroten.

SocialMedia

Statistiek

Mybizzmail heeft uitgebreide statistieken over openingen, clicks, bounces en afmeldingen over uw nieuwsbrief

Webbased

Mybizzmail is een webbased oplossing (SaaS) je hoeft geen software te installeren je van elke computer via internet bij je mailings.

Training

Mybizzmail werkt intuïtief en er zijn tutorial video's beschikbaar. En binnenkort komt er ook nog een online training.

Probeer het gratis 30 dagen

E-mail marketing levert je het meeste resultaat op. Het beste moment om ermee te beginnen was toen je begon met werken het tweede beste moment om er mee te starten is nu! Dus waar wacht je nog op Mybizzmail is een uitstekend programma als je zelf je mailings wilt maken. Wij helpen je op weg bij het opzetten van je eerste mailing. Probeer het gratis en geheel zonder verplichtingen uit.