Hoe maak je een email

Meld je aan voor een gratis trial of login.

Met deze trial krijg je volledige toegang tot het systeem, je kan direct aan de slag om een mailing te maken en je krijgt er ook 2500 gratis emailcredit bij om te kunnen verzenden

Aanmelden

Maak je e-mail

Aan de slag. Een emailing maken doe heel gemakkelijk je sleep de gewenste tekst, afbeelding, nieuws, buttons of lijn blokken naar je werkveld. Daarna hoef je er maar eenvoudig op te klikken om ze te vullen.

En wil je toch je indeling veranderen dan kan je alles binnen je mailing op een andere plek slepen. Dus je hoeft geen andere template te maken.

mybizzmail email maken

mybizzmail email maken

Maak een klantgroep aan en import je klanten.

Adressen importen gaat via de handige import wizard. Importeer je adressen (csv file) en zet ze meteen in de gewenste groep. Alle adressen worden automatisch ontdubbeld.

Klantengroep

Test je e-mail

Heb je emailing gemaakt, stuur jezelf dan een ook testmail. Check of alle links het doen en of de email er ook zo uitziet als je wil.

mybizzmail test je email

mybizzmail test je email

Verzend je e-mail

Is je mail gereed? Je afzend email adres en onderwerpregel ingevuld? Dan kan je overgaan tot verzenden. Kies je email en de groep naar wie je wilt verzenden.

mybizzmail-verzenden

mybizzmail verzenden

Check je resultaten

Bekijk de resultaten en zie wie er geopend en/of geklikt heeft. En met de webtrace wie welke pagina’s binnen je website heeft bezocht.

CheckJeResultaten