Plugin Magento

MagentoLarge

Magento plugin

Onze Magento plugin is een functionele plugin voor Magento die de klanten die in Magento zijn opgeslagen ook opslaat in Mybizzmail. Er worden 2 groepen bijgehouden:

1. Alle klanten
2. Klanten die hebben aangegeven een nieuwsbrief te willlen ontvangen

Installatie

Aan de slag. Een emailing maken doe heel gemakkelijk je sleep de gewenste tekst, afbeelding, nieuws, buttons of lijn blokken naar je werkveld. Daarna hoef je er maar eenvoudig op te klikken om ze te vullen.

En wil je toch je indeling veranderen dan kan je alles binnen je mailing op een andere plek slepen. Dus je hoeft geen andere template te maken.

MagentoInstallatie
AllCustomers

Het gebruik

De eerste keer dat je plugin gebruikt hoef je maar 3 velden in te vullen en daarna gaat alles automatisch.

Om bij deze drie velden te komen ga je naar:
admin panel -> System -> Configuration

In het linker menu zie je bizzmail staan. Klik op Settings. Vul deze drie velden die onder Settings staan in met de uw gegevens.

All customers
Maak nog een groep aan in je Mybizzmail account die je wilt gebruiken om al je klanten op te slaan.. Als je de groep hebt open staan kan je boven in de url het id van deze groep lezen en invullen in het veld bij de bizzmail Magento plugin.

Group id for newsletter subscribers
Maak een groep aan in je Mybizzmail account die je wilt gebruiken om al je klanten op te slaan die hebben aangegeven dat ze jouw nieuwsbrieven willen ontvangen. Als je de groep open hebt staan kan je boven in de url het id van deze groep lezen en invullen in het veld bij de bizzmail Magento plugin.

Api Key
Je ApiKey wordt gebruikt om te herkennen naar welk Mybizzmail account je klanten gestuurd moeten worden. Je kan je ApiKey hier vinden onder het kopje "Account Informatie". Vul deze ook in bij je bizzmail magento plugin.

GroupId
MagentoApiKey
MagentoSettings

Opslaan
Klik als je alles hebt ingevuld op "save config" en Magento zal nu elke nacht je klanten naar je bizzmail account synchroniseren. Wil je helemaal up to date zijn kan je ook altijd nog in het settings menu van bizzmail handmatig synchroniseren.

Let op: Het synchroniseren kan soms tot enkele tientallen minuten duren. Tijden hangen af van het aantal klanten dat je in je Magento systeem hebt staan.