Mybizzmail 2.0

0 Comments

March 17, 2016

Bizzmail_2_1

Mybizzmail 2.0

Bizzmail_2_1

Voor aankondiging; nieuwe versie Mybizzmail 2.0 is live!
Dit is groot nieuws van het team Mybizzmail.

Er is maanden gewerkt aan een volledige nieuwe versie. Met deze nieuwe versie is het nog gebruiksvriendelijker en sneller om een mailing, formulier of magazine te maken. We hebben hiermee grote stappen gezet waarmee Mybizzmail  nu tot één van de modernste e-mail marketing applicaties behoort. De belangrijkste nieuwe wijzigingen op een rijtje.

  1. Deze versie is een nieuwe jasje gestoken het design van alle pagina’s gaat er uit zien zoals je gewend bent van Google (material design). Elke button, lijntje, tabel, rapport en editor is onder de loep genomen en aangepast. Mybizzmail is hierdoor nog overzichtelijker geworden.
  2. Maar ook is de techniek onder de motorkap aangepakt dit zie je terug in de e-mail editor deze is nog meer drag & drop worden.
  3. Campagnes is gewijzigd in trigger en actions; hiermee kan je automation mailings, verjaardagsmailings en mail cyclus maken.
  4. Mail verzenden is vereenvoudigd, een mailing verzenden gaat rechtstreeks naar een persoon, groep of filter.
  5. Mailing filters is uitgebreid en door ontwikkeld, je kan nu bijvoorbeeld ook zien wie in de filter selectie zit.
  6. Nog een krachtige toevoeging is de enorme uitbreiding in koppelingen, Mybizzmail is vanaf nu te koppelen met meer dan 500! andere (web)applicaties als CRM systemen, formulier apps, web CMS, boekhoud programma’s, customer support programma’s,  social en vele anderen. Dit koppelen gaat bijzonder eenvoudig via de website van Zapier . Zie hier voor alle te koppelen applicaties.
  7. Rapportage geheel vernieuwd. Het was al te zien wie er geklikt heeft nu is daar ook bijgekomen wie, geopend, gebounced, links geklikt heeft en is webtracing verbeterd.
  8. Help functie is verbeterd, op alle knoppen is tooltip toegevoegd.

Hier alvast een paar screen afbeeldingen.

Bizzmail_2_2
Bizzmail_2_3

Verder zijn er nog andere kleine aanpassingen doorgevoerd. Mocht je meer willen weten? neem dan gewoon even contact met ons op.

[thrive_leads id=’2611′]

About the author 

bizzmark

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe now to get the latest updates!