July 22, 2015

BeeldBoot

Zo blijf je ‘IN BEELD’

BeeldBoot

Zo blijf je ‘in beeld’…

Gisteravond deed ik met mijn dochter mee aan een catamaran race op het IJmeer. Er stond een redelijk wat wind 4 bfr. 

De start is altijd spannend want we wilden op de seconde starten en dan meteen op snelheid, dat ging goed we voelden de concurrentie in onze nek hijgen het krioelde van de boten die met hoge snel over het water vlogen en na het eerste kruisrak kwamen we als 2de bij de boei aan om te ronden en het spinaker te hijsen. Bij het ronden van de boei ging het mis, de spinaker ging niet snel genoeg omhoog en zat bovendien niet goed geknoopt met als gevolg dat onze achtervolgers ons om de oren vlogen, toch nog niet goed genoeg getraind en getest dus…

En zo is het ook bij het maken van een goede email marketing communicatie voor het behouden en winnen van klanten voor je bedrijf toch heel belangrijk. Logisch als je start of niet getraind bent je niet direct een goed resultaat haalt. Daar zijn toch trainingen en testen voor nodig. In theorie wist we precies wat we moesten doen maar de praktijk bleek toch weerbarstiger het zeil stond niet binnen enkele seconden om hoog.

Je kan je natuurlijk afvragen of je wel mee wilt doen maar als je meedoet doe het dan met overtuiging. Natuurlijk weten we dat je met enige kennis van zaken en training veel sneller tot resultaat komt. Anders word je net als wij bij het zeilen meteen links en rechts in gehaald.

Ben je niet IN beeld dan verdwijn je UIT beeld…
blijf dus communiceren met je relaties!!

Veel bedrijven die ik tegen kom staan er eigenlijk niet zo bij stil en doen er weinig aan om in beeld te blijven. Vaak door gebrek aan kennis of ze denken dat het veel tijd kost en dit terwijl er wel een grote bak aan verzamelde visite kaartjes ligt .
Elk contact dat je legt en onderhoudt heeft in meer of mindere mate potentie om waardevol voor je te zijn de vraag is alleen wanneer. Niet bij elk contact is de timing goed of past hij/zij in je netwerk.
Door actief in beeld te blijven met je relaties houd je je netwerk wel instant en vergroot je wel je scoringskansen.

BlijfCommuniceren

Laat mij je helpen om dat op een manier te doen waarbij je opgewassen bent tegen de woeste hoge golven. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden; Ik laat je zien hoe je in een minimum aan tijd het geheel inricht. Ik help je om in een paar maanden tijd weer in beeld te komen. Doe zoals andere klanten onder mijn begeleiding deden; In een aantal gevallen leverde dat meteen nieuwe opdrachten op.

Ik zal in het kort uitleggen hoe ik dat doe. Beoordeel zelf of het voor jou zou kunnen werken. Allereerst heb ik een inventarisatie van verschillende situaties gemaakt om in beeld te komen en te blijven.

Er zijn heel wat situaties die ik kan gebruiken om in contact te zijn met mijn relaties en dan bedoel ik niet alleen een maandelijkse nieuwsbrief. Vervolgens bereid ik de mailings voor en zet ze klaar zodat ik direct kan mailen. Het grote voordeel daarbij is dat ik kan zien wie er actief mee bezig zijn.

Hier een paar situaties voor IN BEELD:

  • Na een “telefoon” gesprek
  • Voor bezoek aan een prospect
  • Na bezoek aan een prospect/ klant
  • Bij opdracht – Tussentijdse periode van productie en leveren
  • Na levering
  • De Nieuwsbrief
  • Events – uitnodigen, herinneren, aanmelden, bevestigen, bedanken voor bezoek

Door het zo in te richten blijf je in beeld en laat je een professionele indruk achter.
Zoals bij het wedstrijdzeilen de theorie noodzakelijk is om te weten wat je moet doen om mee te doen is daarnaast ook de boothandeling -de uitvoering- heel erg belangrijk. Het verschil tussen weten hoe het spinakerzeil omhoog moet en het vervolgens ook in de juiste situatie en tempo doen zonder dat je achterop raakt of zelfs in het water beland.

Aan de slag?
Kom er achter hoe je IN BEELD komt en blijft?

Ik heb een handige lijst voor je uitgewerkt met stap voor stap de mogelijke opties die je zo kan overnemen. Ontvang de handige lijst met stappenplan “Zo blijf je IN BEELD”
Klik hier en dan mail ik je hem toe.

StuurChecklist

Voor vragen of suggesties mail of bel mij.
Hartelijke groet,

PaulBeens
[thrive_leads id=’2611′]

About the author 

bizzmark

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe now to get the latest updates!